Badoo fiók törlése” bejegyzéshez ozzászólás

   • Sziasztok!

    azért regisztráltam, mert 3 mail-t is kaptam, hogy x nevű felhasználó üzenetet küldött, miközben nem voltam regisztrált tag, még nem is jártam az oldalon és ki akartam deríteni mi folyik ezen oldalon belül, mivel a panaszüzenetemre nem kaptam választ.
    Miután láttam, hogy ha vki mailcímét beírom és “címlistához” akarom adni, mailt küld neki automatikusan. Ezt kiderítve, szeretném törölni magamat, de nem fogadja el a mail-ben kapott jelszót -úgy hogy copy-zom….erreb hivatkozva nem engedi na törlést. Most mizu?

   • Szia!

    Ne a másolás-beillesztés módszerrel próbáld magad törölni hanem te gépeld be a kapott kódot.
    Ha így sem menne akkor kérj új kódot, hátha azzal lesz a baj.

   • nekem nem engedi hogy letötöljem magam miért?
    ha tud segiteni e-mail cimem:::r*******@freemail.hu elöre is köszönöm.

 1. Szia,bocsi lehet hogy csak én vagyok értetlen,de egyszerűen semmi de semmi jelszót nem küld az e-mail címemre.Úgyhogy sajna itt elakadtam.Esetleg erre kérhetnék valami segítséget??Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Helló!

   Elvileg tudsz tőlük újat kérni az oldalon valami jelszóigénylés gombbal, hogy az hol van nem tudom. Ha nagyon kell újra beregisztrálom magam, hogy megnézzem.

   • Szeretném törölni magam a badoo oldalról. Kitöröltem a jelszót,amivel regisztráltam. Kérek egy új jelszót.Nem tetszik.

   • NE tőlem kérj! Én nem fogok tudni adni mert ez NEM a badoo!
    Emberek, olvassátok már el, hogy mégis melyik oldalon vagytok!

  • szia! hónapokkal ezelőtt sikerült nekem is bekeveredni erre a szemét oldalra:) azóta sajnos már az e-mail címem is megváltoztattam,ezért még a jelszó emlékeztetőt sem tudom használni.Ilyenkor mit lehet tenni? köszi a segitséget Ág

   • Szia! Én időközben megválltoztattam az email címemet és nem tudom törölni ,magam a rendszerből. A megszünt email címet is átt írtam mégsem fogadja el a rendszer a törlésemet. Mi a teendő ilyenkor? Vagy magától is törlődik egyszer hogyan? Léna

   • Szia!

    Ha meg a badoo-n is meg lett változtatva az e-mail-cím akkor oda kéne küldenie a levelet amikor törölni szeretnéd magad. A szerverek nem szoktak válogatni, hogy márpedig a régi címedre küldök neked üzenetet. Nem lehet, hogy a spa/kéretlen levél mappában landolt a levél?

  • Nekem sem küld el semmit…próbáltam jelszót változtatni,mail címet..de így sem küld el semmit…Ráadásul kiírja,h rossz a jelszó,amit beírok,meg a karaktereket amik a dobozban láthatóak…
   Az eredeti mail címemre meg azért sem megy el,mert így írja ki..:
   A jelszavad megváltoztatásához szükséges e-mailt elküldtük neked a(z) s*****@citromail.hu címre. Tovább

   Facel léptem be,de kitörölni nem tudom magam a badooról :'((
   Folyamatosan jönnek az üzik :'((

   • Sikerült gyerekek! Facen még csak most!!!!! jelent meg nekem bal oldalt,az alkalmazásoknál a Badoo és onnan csak egy csuklómozdulat kitörölni.. :)) YEEE!!🙂

 2. Szia,nem tudom az előző üzit megkaptátok e,ezért írom még egyszer a kérést hogy semmi értesítést nem kapok e-mail címre a badoo törléséhez a jelszóról.Ehhez kérnék segítséget miért nem küldenek jelszót az e-mailomra.Köszi!!!

  • Helló!

   Nem törléskor küldenek hanem regisztrációkor. Ha azt eltetted akkor azzal tudod törölni, ha nem akkor az oldalon valahol biztosan tudsz újat igényelni (nem tudom, hogy hol mert én csak addig voltam fenn amíg ezt a cikket megírtam!).

   • Nekem sem sikerül a törlés… és érdekes módon, mióta próbáltam (4-szer is), 60-70 profillátógatom volt néhány óra alatt. Vicces nem??

 3. Sürgősen töröljenek, ki a fene iratkozott ide fel, mert, hogy én nem az biztos. A legnagyobb aljasság mások zaklatása hülye kérdésekkel. Bors Ágota

  • Szia!

   Szerintem ezt rossz helyre írtad. Ez NEM a badoo oldala, én NEM tudlak törölni, ez csak egy leírás arról, hogy hogyan tudod TE saját magadat kiiktatni a rendszerükből.

 4. Szia!

  Köszönöm a segítséget a badoo reg. törléséhez. én is úgy jártam, hogy kaptam mélben levelet, rákatt és már regelt is. De szerencsére sikerült törölnöm magam.
  Van egy ismerősöm, aki a zorpiával járt hasonló képen és nem tudja magát törölni, a zorpia meg az ő nevében zaklatja az ismerőseit. Ebben nem tudnál segíteni?
  köszi, reni

 5. Én már rég töröltem magam,mert szemét módon társkeresésre használta az adataimat😦 és most újra kapok leveleket az email címemre, ez hogy lehetséges,mikor nem is vagyok fenn! Szemét egy oldal, feljelentem őket, ha tovább használják az adataimat!

  • Nem írtál még nekik, hogy mégis hogyan lehet, hogy kapod tőlük az e-mail-t amikor te már nem is vagy tag?
   Én amúgy nem kapok semmit, bár én csak a cikk miatt regisztráltam, kb 10 percig voltam a badoo-közösség megbecsült embere😀

 6. Kösz a leírást. Legalábbis én generált tagnak érzem magam, nem önkéntesnek. A legelső emailt kell megkeresni, abban küldtek egy jelszót.

 7. Törölni szeretném ezt a szemetet, ami rám akaszkodott, de belépés után csak olyan oldalon találtam magam, ahol kép feltöltését kéri. Kilépni sem tudok.

 8. Idő közben megoldódott a problémám, és sikeresen töröltem magam. Köszönöm a bevezetőben leírt útmutatást.

 9. Hello!
  Sajnos nekem nincs meg az az e-mail amit az elején küldtek. Hogyan fogok innen lelépni? Fogalmam sincs mi lehet a jelszavam. Furcsa dolgokat én is tapasztaltam itt a badoo-n, és most, hogy itt olvasom a hozzászólásokat elhatároztam a törlést.

  • Szia!

   Valahol biztosan lehet új jelszót igényelni, ha máshol nem akkor a törlési procedúra végén ahol kéri azt a jelszót, ott van rá egy hivatkozás. Amennyiben emlékeim nem csalnak.

 10. Egyébként egyszer már töröltem, de mielőtt lejárt volna a 30 nap hirtelen 20-30 üzenetet kaptam, hogy hozzászóltak a fotóimhoz. Megnéztem és az előző napokban a facebookra feltöltött fotómra reagáltak. Lövésem sincs hogy került oda. Mindegy, valahogy csak kilépek. Sajnos a társkeresőket az ág is húzza!

 11. …hát, nem volt könnyű, de sikerült törölnöm magam! Csak egy kicsit pirultam szégyenemben, annyira elmarasztaltak, amiért elhagytam a badoo-t. Sebaj, kibírom.

 12. Köszi, hogy segítettél! Törölve a szemét. Szerintem ezek a szarságok sok párkapcsolatot tönkre tesznek. Még
  egyszer köszi!!!!

  • Tisztelt Márta!

   Én nem tudom önt törölni a badoo-ról. Ennek több oka is van, íme:
   1.) Nem vagyok ott adminisztrátor, de még csak tag sem
   2.) Ez az oldal (a mindenkinet) nincs semmilyen összeköttetésben a badoo oldalával!
   3.) Az egyetlen kapcsolat az, hogy leírtam (lsd feljebb), hogy Ön hogyan tudja törölni önmagát. További segítséget nem tudok adni.
   Kérem olvassa el a leírást, kövesse azt és ezzel megszüntetheti fiókját!

 13. Árvácska
  Sziasztok
  A Badoo-t nem lehet kiírtani (((
  április óta nemtörölnek , hiába írtam véleményt is róluk.
  Felháborító

  • Szia!

   Ki tudod magad onnét törölni csak végig kell.csinálni a fent leírtakat. Többet sajnos nem tudok segíteni ez ügyben, nem tudom helyetted törölni.

  • Halló!

   Első eset: nézd meg a spam mappában. Lehet, hogy az e-mail-rendszer reklámnak jelölte és nem a beérkezők közé tette.
   Ha ott nincs akkor adj meg a badoo-n egy másik címet és próbáld újra.

 14. Helló
  A leírt törlési menetet elsőre megtaláltam, végig is csináltam, viszont a végső törléshez kéri hogy gépeljem be az általuk megadott karakter sort.., na azt kb. 20x megtettem, de még véletlenül sem fogadja el ;o)
  ..még mielőtt valaki kitalálja – nem volt véletlenül sem bekapcsolva a nagybetű..

  • Szia!

   Másolás-beillesztéssel sem működik? Emlékeim szerint nekem sem fogadta el elsőre, akkor másol-beillesztettem.
   Ha úgy sem akkor próbálj új kódot kérni, azzal már mennie kell.

   • Szia,
    nem a kódomat nem fogadta el, hanem a véletlenszerűen generált karakter sort, azt pedig nem lehet kopizni (megpróbáltam)
    ..ez az a fajta, amivel kizárják a programok beavatkozását, és tuti hogy humanoid legyen a próbálkozás mögött elv…
    Ma futok még egy kört.., hátha.
    Egyébként érdekes hogy “velük” nem lehet kommunikálni, a keresőbe írtam be, hogy badoo email, erre találtma rád ;o)
    – ha tudsz olyan emailt ahol ezeket a cukipofákat meg lehet szólítani, az is nagy segítség lenne – és gondolom kapnának pár keresetlen véleményt ;o)

    Köszönettel,
    E

   • Helló!

    Nem, (még) nem tudok hozzájuk e-mail-címet.
    Jaa, hogy az. Na igen, ott lehet, hogy kis- és nagybetű számít (ezt ált jelzik is, hogy “case sensitive”). Mennie kell, mást nem olvastasd fel, hátha úgy kiderül, hogy mi az amit rosszul írtál be.

 15. Sajnos nem tudok kilépni a badoo -ból, pedig nagyon szeretnék! Hol elfogadják az aktuális jelszót, hol nem. Indoklás után, melyet rendesen kitöltök, ki kell tölteni a betű karaktereket, amelyeket olyan (bocsánat) hülyén adnak meg, hogy sose fogadja él a gép! Nagyon elegem van már belőle!!!

  • Evvel egyet értek ,én is igy vagyok vele ,A bejelenkezéshez jo a jelszo de már a törléshez nem fogadja el , Na aki innen egyszer sikeresen ki tud lépni nem igen vágyik vissza,

 16. Kedves blogoló személy vagy oldalszerkesztő,nem vagyok tájékozott a baddo törlés témából keveredtem ide, ez amit leírsz teljese szakszerű és sok de túl szép, hogy igaz legyen velem kapcsolatban legalábbis….. Én naív picsa egy ismerősöm mondta hogy felvesz msnre vagy hasonló és kapom az üzit hogy badoora meghívtak(fingom se volt micsoda) hát regisztráltam…….. Még szerencsém hogy képet nem raktam és talán alapadatok se igaziakat adtam meg vagy keveset.Akkor vált gyanússá hogy azt írta az üzit csak akkor nézhetem meg amit kaptam ha felrakok képet. Na itt leesett(csak itt:/) És nézegettem hogy mi a WTF van itt… és az alap főoldalon nekem a Facebook feeling ugrott be azthittem ezis az csak még nincs magyarosítása v mi.. és mi a fene🙂 hát társkereső -.- -.- -.- Szerencsére nálunk ebből nem lett probléma ,van barátom de mindent elmondtam neki és megmutattam így semmi féltékenység. Ezt a törlési rituálét megcsináltam amit te leírtál a fentiekben és igen jött az e-mail még előtte, (durva hangvételben) hogy b@*$z@k már fel egy képet basszus kb… hát mondom milyen erőszakos egy oldal…aztán jött az e-mail, h bizti törölni akarom magam de közben addig még 1000x felhúztam magam, hogy ilyen egy köcsög személyiségrabló átverő, nem törölhető, agresszív oldalt…Be kéne tiltani a g€*ibe, de mielőtt “rászántam” magam erre a törlésre (mert míg küldött 50 emailt, hogy biztos, addig megőrültem) és mire azt hittem töröltem magam jött az e-mailocska, hogy oksa 0 nap múlva törölünk… Már előtte is megfordult a fejünkben(sajnos sztm kitöröltem az emailokat passz), hogy feljelentjük az oldalt apám intézésében mivel is épp még kiskorú vagyok így több ízben is b×z*k, hogy egy társkeresőre felba$#n@k és még törölni se tom és nekem az üziben amiben meghívtak az volt közösségi oldal……. több embernél lett ebből párkapcsolati problem..már jópár hónap telt el ezután és láttam, h MSN levelim sűrűsödnek de csak most szántam rá időt megnézni őket és hát nem a csodás Badoo küldött leveleKET hogy xy írta a faladra vagy üzitküldött…most duplán betelt a pohár, még csinálok egy ÁL badoo-t és megnézem újra a felhasználói feltételeket és ha abba benne van, hogy soha nem törlöd magad, ja álcázva társkereső, agresszívak vagyunk ez pontosan így benne van a flehaszn. feltételekben akkor még inkább magam hibáztatnám de kétlem……nálam már kihúzta a gyufát ..

 17. Sziasztok Hédi vagyok, Badoo-ról. Törölni szeretném profilomat, de nem tudom. Kéri a jelszavamat, s amikor megadom, mindig azt írja ki, hogy helytelen jelszó, pedig nem helytelen. Nekem csak ez az egy jelszavam van. Mindenhova ezzel a jelszóval lépek fel, még Badoo-ra is. Ha be tudok lépni, akkor ez a jelszavam. Akkor miért nem fogadna el, amikor törölni akarom magamat – s ezt a jelszót írom be? Számomra ez nagyon zavaros. De szeretném megszüntetni a Badoo-tagságomat. Kedves Badoo! Ha ti tudtok törölni, kérlek bennetek töröljetek, de mindenképpen segítsetek nekem. NEM SZERETNÉK TOVÁBBRA IS BADOO-tag lenni!!!! Előre is köszönöm segítségeteket.

  • Szia!

   Mint már sokaknak leírtam, én NEM vagyok Badoo admin és SEMMI közöm hozzájuk. NEM foglak tudni törölni.
   A jelszó pedig amit az oldal kér az az, amit a regisztrációd után e-mail-ben kaptál. Egy kód ami nem a belépéshez tartozó jelszavad.

 18. Itt nem lehet társat találni,mert zömében,minden pasinak van társa,és csak úgymond ürítőtasakot keresnek,náluk 10-15 évvel fiatalabbat!!!!Ez egy kupi,DE NEM TÁRSKERESŐ!!!!!!!!!!!!!

 19. szia deus.köszönöm neked,hogy van ez az oldal.én egy kamionos vagyok és nálunk majdnem bajt csinál ez a szar baddo.ugye mindenkiben benne van a kis ördög,hát bennem is.lopva megnéztem a nejem email jait és ott fedesztem fel,hogy menyien randiznának vele.ugye kérdőre fogtam és persze nem tudott semmiröl .én persze nem akartam hinni neki és regisztráltam én is.fél óra alatt 15 üzit kaptam,pont olyanokat mint a párom.így találtam rád.most töröltem mind kettőnket,úgy ahogy leírtad.jött is az e-mail.remélem úgy is lesz, hogy 30 nap és végleg elfelejtenek ezek a retkek.még egyszer köszönöm!

 20. Sziasztok! Erika vagyok, és szeretném magam törölni a Badoo-ról, nem találom értelmét, hogy továbbra is ott legyek. Megpróbáltam, ugyan úgy, ahogyan le van írva, de amikor a jelszavamat beírom, azt írja, hogy hibás jelszó, pedig nem az, tudom, hogy ezt használom több helyen is. Szeretnék ez ügyben segítséget kérni, hogy ilyen esetben mit csináljak, mert nem szeretnék tovább maradni! Előre is köszönöm!

  • Szia!

   Valahol a menüben (nem tudom, hogy hol) lehet új jelszót kérni mert ez nem az a jelszó ami a weblaphoz való belépéshez kell hanem amit a regisztráció után kaptál e-mail-ben.

  • Szia szeretném a badoo-ról törölni magam de nem sikerül mivel a facebookon keresztül léptem be azt az oldalt meg szeretném tartani kértem új jelszót nem kaptam kérem a segítséged hogy gogyan csináljam hogy meg szabaduljak az oldaltól .Előre is köszönöm

 21. szeretném tőrőlni magam de nem megy kéri a jelszot hibás pedig mindig ugyan azt használom .mit birjak be amikor aszt kéri hogy add meg a képen láthato karaktlereket .

  • Mert nem a Badoo-ra szóló jelszót kéri hanem amit annak idején e-mail-ben kaptál. Arra érti, hogy jelszó.
   Ha pedig a képen látható karaktereket kéri akkor többnyire a képen látható karaktereket kell begépelni (amennyiben azon megjelennek. Ha nem akkor érdemes Adobe Flash-t telepíteni).

 22. Deus!
  Hogy te milyen türelmes vagy, képes vagy ezerszer leírni ugyanazt 🙂
  Köszi a cikket, nagy segítség volt, és érdekes módon simán töröltem magam a rendszerből (pedig én is nő vagyok :D)

 23. ha a fejem tetejére állok, akkor sem tudom törölni magam:a korábban kimentett jelszót nem fogadja el, de a bemásolandó betűsort sem, nagyon sokadik kísérletre sem, sőt, más Emaillal regisztráltam annó, direkt, erre a face bookon levőt írja ki a profilomhoz, mikor meg akarom változtatni a reginél megadottra, kiírja, hogy ilyen már létezik….
  E-mail címüket sem tudom fel-lelni, hogy egyenesen náluk reklamálnék…
  Tudsz esetleg más megoldást?
  Köszi
  Erzsi

 24. Hogyan törlöm magam badoo-ról,ha már nem létezik az email címem amivel regisztráltam és a jelszót sem tudom?Csak facebookról tudok belépni.Valaki segítsen légyszi.

  • Én sem tudok kilépni ,Én be sem léptem ,ha a facebookra kerülsz automatikusan beléptet a képeiddel együtt ,és a Badoon semmilyen lehetőség nincs adva ,hogy ki tudj lépni ! Ez szemétség !

 25. Elegem van!!! Minden képemet moderáltátok, még azt is amin CSAK ÉN szerepelek senki más!!! Átraktátok a “barátok” közé. Már ne röhögjetek ki nem vagyok sajátmagam barátja. De már a tietek sem, felejtsetek el egy életre!!!

 26. En is regisztraltam veletlenul…a facebook azonositoval kerultem be, aztan mar omlottek is a levelek, en meg gyanutlanul visszairtam vkinek..majd rajottem, hogy ez egy tarskereo. Gyorsan toroltem az egesz profilt, es masnap az az egy ablak ugrott fel, amelyben egy illetovel par artatlan mondatot valtottunk.. HOgy lehetseges ez????Egyreszt a profilom mar torlesre kerult, masreszt ki voltam jelentkezve az oldalrol! Ezek utan megis a chat ablak felugrott….Csak sajnos a baratomnak…Szakitott velem……

 27. van egy olyan gondom hogy nem tudok belépni a badoo-ra mert nem fogadja el az e mail cimem,és az új jelszavam.kérnék egy kis segítséget.

  • Nem lehet, hogy elgépelted az e-mail-címet vagy a jelszót? Esetleg az új jelszót aktiválni kell egy, az e-mail címre érkező levélben megadott linkkel?

 28. Na nekem pl. nem engedi a törlést a rendszer, a végén folyamatosan hibát jelez a jelszó és az általuk generált karakterek beírását követően :S
  Krvamérges vagyok

 29. Nos, nekem sem sikerül törölni magam, mivel be kell jelölni a törlés okát és amint bejelölöm, hogy ” Töröld profilod a Google-ről! Így profilod többé nem fog megjelenni a keresési találatok között, de közben nyugodtan folytathatod az ismerkedést a Badoo-n.” azonnal visszadob a kezdő oldalra és nem tudom a “tovább” gombot nyomni :O

 30. Sajnos már két napja kínlódok ezzel a szemét oldallal, és nem engedi a törlést. Elfelejtettem a jelszavam, kértem másikat, ott meg arra hivatkozik, hogy nem kapta meg a levelem, és nézzem át, minden adat, amit kérdezett, jó e ? Ez téboly, megköszönöm az ismerősömnek, hogy így beugratott.

 31. én is így csináltam, megkaptam pár másodpercen belül a törlési linket, rákattintottam és azt irta ki Hoppá, a link lejárt! Pár másodperc telt csak el ..!!!!!!!!!!és akárhányszor probálkozom nem engedi

  • Szia,
   és, hogy sikerült megoldani, mert nálunk is ez a probléma??
   jelszó semmi sem jó, levelet nem tudunk küldeni neki…..és kissé kezd elegem lenni belőle!!!

 32. Helló,
  segítséget szeretnék kérni. g-mail fiókunkba folyamatosan érkeztek,érkeznek badaoo-s levelek melyeket rendre mindig kukába raktunk legelábbis Én mivel (tegnapig) nem tudtam ez micsoda. Férjem tegnap belenézett mi is ez, és meglepetten tapasztalta, hogy az Én nevemben képeimmel társat keresek. Nagyon gáz!!! Ezidő óta nem beszél velem. Nem tudom ki regisztrálhatott a nevemben😦 Ma rákerestem pontosan hogyan lehet ezt megszüntetni törölni, így találtam meg ezt az oldalt. Nem tudok kódokat, mit tegyek?
  Veroni

 33. Szia!Én nagyon régen csináltam magamnak badoo-t és elfeltkeztem rolla mára már se emailcimet se jelszot nem tudok!Viszont a képeim ugyan ugy fent vannak azota van ujj kapcsolatom és össze vesztünk ez végett!Nagyon szépen meg kérlek valaki segisen mit tudok ilyenkor tenni köszönöm

 34. Sziasztok…Ki tudnak nekem segíteni???😦 Kipróbáltam Badoo-n a Supererőt egy hónapja….végre lejárt,erre automatikusan levontak a kártyámról 2500 Ft-ot,hogy sikeresen megújítottam a supererőmet!😦 Ki kérte rá őket???😦 Ilyen van hogy kérés nélkül levonják?Hogy tudnám ezt megszüntetni???😦 Segítsetek legyetek szivesek! Előre is köszönöm!

 35. szia próbálom a törlést de azt írja nem aktuális a jelszó kérek másikat de nem küld és karaktert sem fogadja el .

 36. kérdeznék,a badoon kérdezik az aktuális jelszót,nem tudom mi az,még fiók törlésnél is kérdezik,honnan szedjek olyat,ezt kifelejtetted,mert túl könnyű lenne kilépni,meg mijen karaktert látsz a képen irja a badoo,ezis mien keresztkérdés nem egyérelmű,választ köszönném

  • Ezeket azért nem írtam le mert nincs rajtuk mit magyarázni. Az aktuális jelszó az az a jelszó amivel az oldalra is belép az ember.
   A “milyen karaktert látsz a képen” (avagy captcha) pedig egy véletlenszerű, eltorzított karaktersorozat amit program nem tud kiolvasni.

 37. sziasztok regiszrált tag vagyok a badoon de elfelejtettem a jelszavam és nem küldi ki a megváltoztato emailt a cimemre mit tehetek???

 38. Nem tudom törölni magam a Badoo-n, mert nem emlékszem a jelszavamra. Elméletileg Küldik, de a gyakorlatban még sem. Mit tegyek?

 39. Nem tudom magam törölni.
  Sajnos jelszót elfelejtettem, az emailt amiben benne volt töröltem.
  A törlési folyamatban hiába kérek új jelszót nem küldik.

  Már levet írtam amiben kértem. Hiába?

  Most hibernáltam magam.
  A kérdésem így láthatnak akiket megnéztem?

 40. Segítsen valaki! Regisztráltam kíváncsiságból a Badoora. Néhány hétig nézelődtem. Most nem enged belépni. Kirak elém egy táblát, hogy adjam meg a mobilszámom. Nem szerettem volna, de végül 3 nap után megadtam, azt feltételezve, hogy beenged lépni, legalább annyi időre, hogy töröljem magam. A mobilszám után a PIN kódot kérte. Végül a rendőrség segítségét kell kérni, hogy engedje a személyes jogaimat érvényesíteni? Van esetleg valamilyen más járható út az adatlapom törlésére?

 41. Üdvözlöm azt szeretném kérdezni, hogy van egy személy regisztrálva a daboon aki nem én vagyok de az én fotóimat használja, hogy tudom kiderítése, hogy ki az a személy? Üdv Api

 42. Segíts nekem regisztráltam egy e-mail címmel ami mar nem el es arra küldi a jelszó változtató e-mailt hogy tudok be lepni koszonom

 43. “”Szerezz igazolt státuszt!

  Félig igazolt státuszt szerzel, ha mobilszámodat profilodhoz kapcsolod. Így többen szeretnének majd megismerni, és egyre kevesebb hamis profil kerül fel a Badoo-ra.
  Igazold profilod mobilszámoddal:”””
  S.O.S!!!!!!!! nem tudok tovabb menni,mert nem vagyok hajlando a mobil szamomat leadni,mert a kovetkezo lepes az,hogy adjam meg a Pink kodomat.Hogyan tudok bemenni a Badoo oldalamra,hogy toroljem magam?????!!!
  Elore is koszonom a felvilagositast!!!!

 44. Mondja meg valaki hogy büdös pi…ba lehet a badoo-ròl törölni magam.
  Sem az emailt sem a jelszavam nem fogadja el ! Azt írja foglalt naná hogy az hisz az enyèm ! ! ! !

 45. Nem enged be a badoo , saját emailemre azt írja már foglalt. Ha màr nemtudom használni akkor töröljenek.
  Már a telefonbòl töröltem , a goglèròl sem tudok csinálni semmit.
  Sokan panaszkodnak ugyan erre , mi ez ? UGYE NEM MÁS CÈLRA HASZNÁLJÁK AZ ÍGY NYERT ADATOKAT!?

  • Nem tudom ,hogy miért csinálja ezt a Badoo,de van egy olyan érzésem ,hogy a képeinkkel reklámozzák az oldalt, amit persze mi nem láthatunk ,mert nem vagyunk előfizetők .Jobb ha tudod ! Akik nem fizetnek vagy vásárolnak mind áldozatok ,és “reklám alkonyok! “

 46. Sehogy sem tudom törölni magam A BADOO -ról ! Nincs a logó mellet ,és semmilyen beállítás ,ja és nem emlékszem rá ,hogy valaha is beléptem volna ,ráadásul a facebook fotóim ,is mind a Badoo-ra kerültek ,amit nem tudok törülni sem a Badoo-ról ,sem a facebookról ,mert arra a profilomra nem enged be a rendszer ! Ha valaki tud segítsen ! Vagy írja meg, hogy hol tehetek feljelentést a Badoo ellen !

 47. Nem találom a beállítás gombot,vagy lapot. Hol találom, vagy hogy tudom elővarázsolni,mert a kezdőlapon nincs az biztos

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s