Beszélgetések és üzenetek törlése Facebook-on

Tegnap este vettem észre, hogy a Facebook design-t váltott az üzenetek kezelésében és már nem működik a korábban leírt módszer; az új felületen két lehetőségünk van: 1-1 üzenetet eltávolítani és az egész beszélgetést törölni. Ezekhez menjünk a jobb felső sarokban található facebook felirat mellett a az üzenetek ikonjára és válasszuk az “Összes megtekintése” feliratot. Észrevehető, hogy mostmár bal oldalt vannak a partnerek nevei és a velük váltott beszélgetések, innét válasszuk ki azt amiből törölni szeretnénk, vagy amit teljesen el akarunk távolítani. Jobb felül, a nevünk alatt találjuk a “Müveletek” menüt, innét az “Üzenetek törlése…” lehetőséggel csak azokat tüntetjük el amelyeket kijelöljük, míg a “Beszélgetés törlése” a komplett üzenetváltást dobja visszaállíthatatlanul a a kukába.
Arra sajnos még most sincs lehetőség, hogy egyszerre több beszélgetést töröljünk, ezt tehát személyenként kell megtennünk.
Ami kicsit becsapós lehet, hogy ha a bal oldali listában az emberen tartjuk az egeret megjelenik egy X, nos, ez az archiválásra van és nem a törlésre!

Beszélgetések és üzenetek törlése Facebook-on” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Szeretnék törölni egy beszélgetést. Rákattintok, hogy beszélgetés törlése és ezután ki is törli az üzenetet, de amint valaki újra ír oda, már nálam is ismét megjelenik az üzenet. Ez vajon miért van?

   • Négy ember van a beszélgetésben, én kitörlöm a beszélgetést, eltűnik az üzenetekből, de amint valaki ír, az egész beszélgetést újra látom és írni is tudok.

   • Négy embernél ez nem csoda, a többiektől megkapod a korábbi üzeneteket. Ki kell lépni a csoportból, elhagyni a csevegést, akkor nem kapod majd meg az új üzeneteket.

 2. helló nekem olyan problémám van hogy egy gyerek feltöri az adatlapokat enyémet,barátnőmét+-pár emberét!!!!!!!! azt sikerült megoldani hogy ne tudja feltörni,de mikor kitörlöm az összes beszélgetést valahogy eljut hozzá is, és úgy küldi tovább barátnőmnek hogy rosszul jöjjek ki!! és nem tudom mit tegyek létszíves segítsetek!!!

  • Szervusz!

   Nem véletlen ismételgetik oly sokszor, hogy 8 karakter hosszú, nagy- és kisbetűk, számok egyvelegéből kell jelszót csinálni.
   Ha a váltás után is hozzáfér akkor érdemes megnézni, hogy nincs-e keylogger (billentyűleütés-naplózó) a gépen. Erre bármelyik jobb vírusirtó használható, én az Avirát ajánlom (www.freeav.com), mert gyors, megtalál mindent és ingyenes.

 3. Szia! Nekem törölte a facebook rendszer a régi beérkezett üzeneteimet, amit régóta őriztem. Azt írta, hogy sértővolt az üzenet. Akitől kaptam az már törölte magát, de az üzenetek fontosak voltak és nem tudom vissza szerezni. Mit lehet ilyenkor tenni? Köszönöm a segítséged!

 4. Szia!

  Köszönöm a választ!
  Nem tudom mit találtak sértőnek benne. Ki kérheti,hogy töröljék az üzeneteimet? Ez van minden bejövő üzenet helyén. “Ez az üzenet már nem érhető el, mert úgy azonosították visszaélésszerű vagy spamként jelölt meg.” Az író neve átváltott facebook-ra,mintha tőle kaptam volna levelet. Voltak benne régi levelek is.
  Igaz,hogy a levél írója törölte magát,de nekem nagyon fontosak voltak azok a levelek. Hol lehet kérni a visszaállítást?

 5. Szia!

  Köszönöm szépen, hogy válaszoltál!
  Sajnos nem értem miért lettek törölve a levelek.
  További szép napot kívánok!

 6. Szia! Velem is az történt hogy az összes privimnél ez van: “Ez az üzenet már nem érhető el, mert úgy azonosították visszaélésszerű vagy spamként jelölt meg.” Ráadásul 4 profilom van és mindegyiknél ez van. Csak zárt csopikba irogattam és levelezesére használtam őket. Hogy lehet ez? Plusz sehova még a zárt csopijainkba sem tudok beírni. Priviket sem tudok küldeni és a saját profilomon sem láttam a tevékenységnaplómat. A profijaimat nem törölték csak éppen nem tudom használni őket. Senki nem jelentett és az ismijeim sem törölték magukat. Facebook üzemzavar lehet?

 7. Oké az volt amit sejtettem. A FB-nál a szerverösszeomlás volt. Minden helyreállt. De akkor sem kellett volna ilyen teljesen valós hibaüzeneteket küldeniük mert teljesen valósnak tűnt és elhittem hogy a FB valami miatt letiltott és törölt.

 8. lenne egy kerdesem. valakinek elkuldtem valamit , (szovegrol van szo) es utanna kiszeretnem torolni amit en kuldtem neki, dehogy nala ne jelenjen meg amit kuldtem. Az lehetseges?vagy nem?

 9. Azért azt gondolom mindenki tudja, hogy a törlés nem egyenlő a visszavonással. Akinek elküldted az úgyis látni fogja hogyha a saját oldaladon törlöd az üzenetet, vagyis ez csak a küldő felületén törlődik! Teljes visszavonásra vagy törlésre, például ha javítani szeretnél nincsen mód!!! Szóval, oda kell figyelni kinek mit írogatunk😉

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s